POSILOVIĆ D. ZAŠTITA k.d.
PočetnaUslugePhoto AlbumKontaktSite Map

 

Što o nama misle naši partneri?
 

 

Tko to čuva HoTo?

Stigli su s nama u HoTo iz Hebrangove. Ili, točnije, stigli su prije svih nas, poput izvidnika ili prethodnice. I bili prva, prijateljska lica u neistraženim „labirintima zelenog diva“. Pamtimo ih još s portirnice u Jurišićevoj. Ista lica, isti ljubazni osmijesi. Iz jednog sjedišta kompanije u drugo. I dok su bili zaposlenici naše tvrtke i kad su postali zaštitari "Posilovića".

Mladen Ivček, voditelj čuvarskog tima HoTo-a. Mnogi od nas pamte ga još iz Jurišićeve i Hebrangove. Za sve nas uvijek ima osmijeh dobrodošlice.

Ne tako davno oslanjali su se na olovke, bilježnice, svoju memoriju i dobre reflekse. Još u Hebrangovoj, a posebice u Jurišićevoj, bili su ne samo čuvari, već i svojevrstan front office i „Katice za sve“. U prizemlju Jurišićeve bilo je više negoli živo. Poštanski ured, javne telefonske govornice, HT, tj. T-Centar. I učas bi se netko zaputio stubama pored govornica, rijetko slučajno, ponajčešće da bi potražio „nekog odgovornog“ ili izravno – direktora. I tako su naši čuvari svakodnevno imali prigodu vježbati korporativnu kulturu.

Koliko li su samo napetih situacija smirili i gnjevnih građana umirili! Produžena ruka službe za korisnike, prodaje pa čak i PR-a. A trebalo je tu i pshilogije i znanja o kompaniji i dobre volje i živaca. Njima je bilo normalno da daju sve od sebe. Da brinu o našoj sigurnosti, ali i o imidžu tvrtke. Zato su s nama i danas, poneki već i desetu godinu, poput Mladena Ivčeka, voditelja čuvarskog tima HoTo-a.

Drago Mitar, odlično se snalazi na "maloj recepciji" na koju stiže sva dostava za HoTo. Ali, nerijetko ćemo ga zateći i na glavnoj porti u predvorju HoTo-a - uvijek vedrog i susretljivog.

 

U predvorju tornja, na portirnici podzemnih garaža, u nadzornoj sobi ..., od 0 do 24, svih dana u tjednu, svakog dana u godini, izmjenjuje se ekipa ljudi čija su nam lica poznata, domaća, a o kojima mnogi današnji stanovnici HoTo-a ipak tako malo znaju: Mladen Ivček, Dubravko Ključarić, Žarko Marelj, Drago Mitar, Zvonimir Vlah, Predrag Kiković, Dražen Jakopec, Zoran Ristovski, Zdravko Miletić, Vladimir Prelčec, Damir Stiperski, Tihomir Vlah, Miro Geri, Nenad Dičak i Branko Horvatinović.

Zoran Ristovski, jedan od naših čuvarskih veterana, danas je najčešće u nadzornoj sobi. Sve je kompjutorizirano, ali, ipak - ništa bez čovjeka.

Predrag Kiković, još jedan veteran među našim čuvarima, još jedno poznato lice koje ulijeva povjerenje. Objektiv našeg fotografa ovaj put ga je zatekao na portirnici podzemnih garaža.

 

Danas oni rade u drukčijim uvjetima. Na raspolaganju su im računala i sofisticirani nadzorni sustavi. Promijenila su se sredstva za rad i okruženje. Ali, zasigurno, ne i ljudi. Prvi s kojima se susrećemo dolazeći na posao i oni koji nas ispraćaju kada napuštamo poslovni toranj. Prvi na koje će naići posjetitelji, poslovni partneri ili korisnici. Kultura njihovog ponašanja važan je dio pozitivne slike o našoj kompaniji. A njihov odnos prema nama, stanovnicima HoTo-a, neizostavan je dio korporativne kulture koju želimo izgraditi i pozitivnog okruženja u kojem želimo raditi. Oni su ozbiljni i odgovorni i na njih se možemo osloniti. Oni su i ljubazni i susretljivi. I razlog više da nam radni dan počne onako kako treba - s osmijehom. 

 

 

 

    

    Vi se nalazite na stranici: O nama / Što o nama misle naši partneri?
 

Copyright ® 2005 Posilović D. Zaštita k.d.
Ljudevita Posavskog 14, 10000 Zagreb
Tel.: 01/46 46 222, Fax: 01/46 46 334
Email: info@posilovic-zastita.hr

Početna      O nama      Usluge      Photo album       Kontakt      Email     Site map

Što o nama misle naši partneri?