POSILOVIĆ D. ZAŠTITA k.d.
PočetnaUslugePhoto AlbumKontaktSite Map

Što o nama misle naši partneri?

O nama

 

  • Posilović D. Zaštita je komanditno društvo koje se bavi pružanjem usluga tjelesne i tehničke zaštite osoba i imovine na području Republike Hrvatske.
  • Društvo je utemeljeno 28. kolovoza 2002. s ciljem da autsourcingom preuzme zaštitarsku službu HT-a.
  • Sklapanjem ugovora tvrtka je 1.01.2003. preuzela kompletan pogon unutarnje zaštite i nastavila sa pružanjem zaštitarskih usluga HT-u na području Hrvatske.
  • Visoko postavljeni zahtjevi klijenata uspješno su ispunjeni pa je krajem 2004. g. sklopljen novi ugovor o pružanju zaštitarskih usluga s renomiranom tvrtkom LURA d.d. iz Zagreba, a kasnije se posao širio i na druge manje poznate tvrtke. Danas tvrtka zapošljava preko 250 djelatnika i pruža usluga u KlikniKlikniKlikniKlikni
  • Cilj naše tvrtke je da visokom kvalitetom, profesionalnošću i stručnošću u pružanju usluga steknemo nove klijente na hrvatskom tržištu, prije svega one koji imaju potrebu za uslugama visoke kvalitete.
  • Kako bismo omogućili što veću kvalitetu pružanja usluga našu tvrtku opremili smo i potrebnom tehničkom opremom i ljudstvom. Tako da raspolaže centralnim dojavnim sustavom, radio stanicama, čitaćima obilaska i vozilima a u pripravnosti je i stalna interventna ekipa koja je u svakom trenutku spremna na brzu intervenciju.
  • Svoju profesionalnost , stručnost i visoku kvalitetu dokazujemo i u pregovorima sa budućim klijentima nastojeći odgovoriti na sve njihove zahtjeve i prilagoditi se njihovim potrebama.
  • Suradnja izgrađenu na razumijevanju i korektnom partnerstvu zapisana je u politici kvalitete naše tvrtke što nas je uvelo u sustav upravljanje kvalitetom prema standardima ISO9001 :2000 – Certifikat RWTUV od 8. lipnja 2004.Što o nama misle naši partneri?

    

    Vi se nalazite na stranici: O nama
 

Copyright ® 2005 Posilović D. Zaštita k.d.
Ljudevita Posavskog 14, 10000 Zagreb
Tel.: 01/46 46 222, Fax: 01/46 46 334
Email: info@posilovic-zastita.hr

Početna      O nama      Usluge      Photo album       Kontakt      Email     Site map

Što o nama misle naši partneri?